Ali Aktaş

TÜGVA Davasının Dreyfus’u Ramazan Aydoğdu

Metin Cihan’ın yayınladığı TÜGVA Belgelerinde neler vardı?

  • Memur atamalarında torpil ve mülakat yolsuzluğu ve referans torpil sağlayıcılar,
  • Valilik, Kaymakamlık ve Belediye kaynaklarından TÜGVA binalarının finansmanı. Bunların aynısını FETÖ yapmıştı. Sonları da benzeyecek

TÜGVA Belgelerini Metin Cihan’a verdiği iddiasıyla yargılanan Ramazan AYDOĞDU hakkında yandaş medyanın yayınları yerine bu DİLEKÇEYİ  okuyunuz. En başta belgeler gerçekse zaten suçlu TÜGVA’dır. Değilse zaten suç yoktur. Kaldı ki Ramazan’ın bilgisayarlarında bu belgeler YOK.

Yayınlanan TÜGVA Belgeleri gerçekse KVKK 4. ve 5. maddeleri gereği TÜGVA bunları nasıl ve ne şekilde depoladığı izah etmek zorunda. Bu kişisel veriler kişilerin rızası olmadan işlenemez. Bu durumda TÜGVA SUÇUN MAĞDURU DEĞİL FAİLİ OLMAKTADIR. Belgelerin ifade ettiği SUÇ ile ayrı.

Kaldı ki TÜGVA, Ramazan Aydoğdu davasında mağdur olamaz. Zira KVKK 3. maddesi mağduru “gerçek kişi” olarak tanımlamaktadır. TÜGVA, belgelerin aslını içeren bilgisayarları dosyaya sunmalıdır ki belgeler üzerinden bir yargılama yapılabilsin. Bu olmadan nasıl yargılama yapılır?

Savcı iddianamesinde HİÇ UTANMADAN “dosya münderecatında tespiti yapılamayan bahse konu belge içeriklerine müdahale edildiğine dair kanaate ulaşıldığını” yazmış. Belgelerin aslı yoksa müdahale edildiğini nasıl anladın acaba? Neden bu belgelerin aslını istemedin TÜGVA’dan?

Metin Cihan’ın yayınladığı belgeler TÜGVA’dan Torpille Kamuya Atandığı İddia Edilenlerin belgeleri. Bunlar gerçekse TÜGVA yargılanmak zorunda. Değilse Ramazan Aydoğdu beraat etmek zorunda. Üçüncü seçenek yok. Gerçekse suç sizindir; SUÇUN İHBARI SUÇ DEĞİLDİR.

ramazan aydoğdu tutukluluğa itiraz.udf

Ramazan Aydoğdu masum, dindarlar ise suskun. Ortada bir yolsuzluk iddiası var ve bu iddia yargılanmıyor. Bu iddiayı örtmek için “günah keçisi” ilan edilen bir kişi yargılanıyor. Türkiye’nin dindar ve muhafazakarları bu davanın altında kaldılar. Hepsine yazıklar olsun!

 

Ali Aktaş

Ahlak, Adalet, Özgürlük, Ekmek için çalışacağız. Eş, Baba, Oğul, Kardeş, Avukat.

Yorum Ekle